Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Unele produse din meniul nostru pot conţine alergeni. În cazul în care sunteţi intolerant sau alergic la un ingredient, înainte de a comanda orice preparat din meniul nostru consultaţi lista cu ingredientele conţinute de preparate și/sau întrebaţi personalul.
Conform Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 20 martie 2000 alergenii din alimente se pot încadra în următoarele grupe:
1. Cereale care conţin gluten (grâu, secară, orz, ovăz,grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivare. A
2. Crustacee și produse derivate B
3. Ouă și produse derivate C
4. Pește și produse derivate D
5. Arahide și produse derivate E
6. Soia și produse derivate F
7. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză) G
8. Fructe cu coajă, adică migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Junglans regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci pecan (Carya illinoiesis (Wangehn) K.Koch), nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia și nuci de Queensland (Macadamia ternifolia), și produse derivate. H
9. Ţelină și produse derivate L
10. Muștar și produse derivate M
11. Seminţe de susan și produse derivate N
12. Dioxid de sulf și sulfiţi în concentraţii de peste 10mg/kg sau 10mg/litru O
13. Lupin și produse derivate P
14. Moluște și produse derivate R